Overnachten in Frankrijk

lille

Ben je tijdens je vakantie of een stedentrip in Lille, dan hoef je niet lang te zoeken naar een leuk hotel om te kunnen overnachten. Door het grote aanbod van hotels, is er voor elk budget wel een leuk en mooi hotel te vinden. Echter in de maand September kan het vinden van een hotel wel erg druk zijn, door de braderie die er dan in de stad is. De prijzen zijn dan ook niet zo voordelig, als in de overige maanden van het jaar. Gelukkig zijn er mogelijkheden genoeg, een gezellige bed & breakfast of een 5 sterren hotel het kan allemaal in de gezellige stad.

lille

Heerlijk weekendje weg

Lille is een uitstekende stad om een stedentrip naar toe te maken, niet alleen in het centrum van de stad kun je urenlang wandelen maar ook daarbuiten is er meer dan voldoende te doen. Echte bezienswaardigheden liggen rond het centrum, hierdoor kun je een uitstekend beeld krijgen wat de stad allemaal naast het centrum te bieden heeft. Ben je een liefhebber van musea dan is er genoeg aanbod in de stad te vinden, het aanbod kunst is met de verschillende tentoonstellingen erg groot. Wil je echt relaxen en niet met je eigen vervoer, de stad is per trein perfect te bereiken.

Prachtige tuinen in de stad

Wanneer je een liefhebber bent van natuur kun je niet om de drie prachtige botanische tuinen in Lille heen. Je vind er onder andere planten die een geneeskrachtige werking hebben, en maar liefst 80 verschillende boomsoorten. 1500 soorten planten, netjes gesorteerd omdat ze zijn gerangschikt op groeiomstandigheden. Een tropische kas, een mediterraans gebied en een rozentuin. Als liefhebber van bloemen, planten en bomen kun je niet om deze tuinen heen. Alleen al aan geneeskrachtige planten is er twee hectare indrukwekkende planten te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *