Met het gezin op vakantie

kindercamping Nederland

Wanneer je met het gezin op vakantie gaat, wil je natuurlijk wel naar een kindercamping Nederland waar er voldoende is te doen. Op de Leistert hoef je daar geen zorgen over te hebben, zowel voor jonge als oudere kinderen is er meer dan voldoende te doen. Een leuk animatieteam onder leiding van Pluck en Pien nemen de kinderen mee op de leukste avonturen, maar het klushuis waar de kinderen kunnen knutselen is ook geweldig. 

Zwemmen zowel binnen als buiten

Of het nu mooi of slecht weer is, op de kindercamping is vervelen er nooit bij. Niet voor niets staat de Leistert er bekend om, dat er altijd wel iets te doen is. In de overdekte plaza zijn er mogelijkheden voor de kinderen om lekker te spelen, maar ook buiten als het lekker weer is zie je overal in het park speeltoestellen. Zowel binnen als buiten kun je lekker zwemmen, een buiten golfslagbad en een geweldig subtropisch zwemparadijs met voldoende mogelijkheden voor groot en klein. 

kindercamping Nederland

Kindvriendelijke plaatsen

Bij het indelen van de kampeerplaatsen is er zelfs rekening gehouden met de kinderen, met de speciale kinder veldjes heb je altijd speelmogelijkheden in de buurt van je kampeerplaats. Bij de kindercamping Nederland zijn de kinderen het belangrijkst, zowel met de water als de speelmogelijkheden kunnen zij hun hart ophalen. De staanplaatsen zijn onderverdeeld voor bepaalde leeftijden, zo heeft je kind altijd de kans om te spelen met iemand van haar of zijn leeftijd. Op deze manier zijn vriendjes snel gemaakt om de vakantie nog leuker te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *