Loading the content... Loading depends on your connection speed!

faq

DE PRIJS?

Is inclusief BTW (21%) en exclusief verzendkosten.

DE VERZENDKOSTEN?

Binnen Nederland euro 6,75 en vanaf een bestelbedrag van 98 euro gratis. Verzendkosten naar alle andere landen binnen Europa zijn euro 13,50. Voor verzendkosten buiten Europa: neem contact met ons op

HOE KAN JE BETALEN?

Via IDEAL, MASTERCARD, VISA of of PAYPAL.

WAT IS DE LEVERTIJD?

Je bestelling wordt in principe dezelfde dag, maar uiterlijk 2 werkdagen na ontvangst van je betaling, verzonden. Mocht een artikel niet meer op voorraad zijn dan krijg je daar direct bericht over. Als je bestelling op een bepaalde dag binnen wilt hebben laat dan een notitie achter bij het kopje opmerkingen in het bestelformulier.

100% TEVREDENHEID

De strandhanddoek.nl streeft naar 100% tevredenheid van haar klanten. Voldoet een artikel of meerdere artikelen van De strandhanddoek.nl niet aan je verwachting, dan heb je het recht deze binnen 7 werkdagen dagen retour te sturen. Stuur een mail naar info@destrandhanddoek.nl om ons op de hoogte te houden van de retourzending. Het artikel moet onbeschadigd zijn en voldoende gefrankeerd en in de originele verpakking retour komen. Binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending krijg je het aankoopbedrag exclusief verzendkosten teruggestort op je rekening. Het is raadzaam om de retour zending aangetekend of via een traceerbare code te versturen.

De retourzending moet verzonden worden naar het volgende adres:

FSA

t.a.v. De Strandhanddoek

Vlotbrugweg 8

1332 AH Almere

HOE GESCHIEDT DE VERZENDING?

Via TNT.

HOE KAN JE CONTACT OPNEMEN?

Heb je vragen of opmerkingen stuur een bericht vanaf de contactpagina. We nemen zsm contact met je op.

WAAR ZIJN WE GEVESTIGD?

Ons adres is Van Eeghenstraat 39hs , 1071 EV Amsterdam.

WORDEN MIJN PERSOONLIJKE GEGEVENS VERTROUWELIJK BEHANDELD?

Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet verkocht of verhuurd. Persoonlijke gegevens worden slechts in het klantensysteem van De strandhanddoek.nl opgeslagen om de bestelling te verwerken. Daarnaast gebruikt De strandhanddoek.nl deze gegevens voor interne marketing doeleinden, zoals bijvoorbeeld van het versturen van mailings. Uiteraard hanteert De strandhanddoek.nl bij het gebruik van persoonlijke gegevens de desbetreffende wetgeving.

IK HEB EEN BESTELLING GEPLAATST, MAAR HET IS NIET GELUKT. WAT MOET IK DOEN?

Neem direct contact op met ons op door een bericht te sturen via de contactpagina of bel 06-20442536.

PRIJSWIJZIGINGEN

Prijswijzigingen zijn als gevolg van assortimentswijzigingen en zich wijzigende marktomstandigheden, alsmede type- en zetfouten voorbehouden.

GEBRUIK VAN FOTO’S EN AFBEELDINGEN

Alle foto`s en afbeeldingen zijn eigendom van De strandhanddoek.nl. De foto’s en afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopieerd of voor andere doeleinden gebruikt worden.

GESCHILLEN?

Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel De Strandhanddoek.nl haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defect, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.